پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 118190
رقابت اصولگرا و اصلاح‌طلب بايد براي قدرت ملي نشاط‌آفرين باشد/نبايد قدرت ملي ما در عرصه رقابت‌هاي سياسي تخريب شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1730

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري؛رييس جمهوري عصر چهارشنبه در ديدار با جمعي از شخصيت‌هاي سياسي اصلاح‌طلب گفت: بدانيد موفقيت‌هاي کشور و تأمين منافع ملي با حضور همه تأثيرگذاران عرصه‌هاي مختلف و مردم در صحنه محقق خواهد شد و دولت نيز تاکنون بر اين مبنا وعده داده و حرکت کرده است. 


* مسايل کشور بدون اينکه آستانه تحمل‌مان بالا برود، مرتفع نخواهد شد

رييس شوراي عالي امنيت ملي تأکيد کرد: رقابت اصلاح‌طلب و اصولگرا به عنوان دو جناح سياسي کشور بايد براي قدرت ملي مشارکت‌آفرين و نشاط آور باشد. 

دکتر روحاني با بيان اينکه نبايد قدرت ملي ما در عرصه رقابت‌هاي سياسي تخريب شود، گفت: بدون ترديد هيچ‌کس از اين اتفاق استقبال نمي‌کند و اين موضوع مورد نظر امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب و ملت نبوده و نيست. 

رييس جمهوري با بيان اينکه اگر رقابت سياسي نباشد، نشاط سياسي و مشارکت حضور فعال مردم از بين مي‌رود و پيشرفتي حاصل نمي‌شود، گفت: دو جناح سياسي کشور بايد بتوانند در رقابتي سالم شور و نشاط سياسي و اميد به حل مشکلات را به جامعه عرضه کنند. 
دکتر روحاني در ادامه با ابراز تأسف از اينکه عده‌اي بدون رعايت ملاحظات شرعي و اخلاقي به تخريب چهره هاي خدوم انقلاب مي پردازند، اظهار داشت: اين چهره‌ها به هيچ يک از جناح‌هاي کشور تعلق ندارند، بلکه متعلق به کل انقلاب و نظام هستند و نبايد به راحتي به سرمايه‌هاي بزرگ انقلاب تهمت زد. 

رييس شوراي عالي امنيت ملي با تأکيد بر اينکه مديريت و آشتي در کشور نياز به صبر و تحمل دارد، گفت: بايد همه ما آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببريم و بدانيم که مسايل کشور بدون اينکه آستانه تحمل‌مان بالا برود مرتفع نخواهد شد. 

رييس جمهوري با اشاره به نص قرآن مجيد در خصوص صبر و تحمل، گفت: ما بايد در پاسخ به بدي‌ها از بهترين ابزارها استفاده کنيم و دست در دست يکديگر به حول قوه الهي بر مشکلات پيروز شويم. 

روحاني در بخش ديگري از سخنانش گفت: من از روز اول عهدي با خدا داشتم و آن اينکه در هيچ موضوعي بدون مشورت با صاحبنظران و گرفتن نظرات متخصصين تصميم نگيرم و تا به امروز در بخش‌هاي مختلف اجتماعي، اقتصادي، سياست داخلي و خارجي و فرهنگي هيچ تصميمي را بدون مشورت اتخاذ نکرده ام. 

رييس جمهوري افزود: در مواقعي نظري متفاوت با جمع داشتم اما وقتي ديدم اکثريت قاطع نظري ديگري داشتند، من نيز آن را پذيرفته و اعلام کرده‌‌ام و تا پايان دولت بر اين عهد خود وفادار خواهم بود. 
دکتر روحاني با بيان اينکه «با خداوند عهده بسته‌ام که بر خواست و مطالبه مردمي که در انتخابات شور و شوق آفريدند، پا فشاري کنم»، گفت: من بر خواست عمومي مردم مصر هستم و بر اعاده آن تا جايي که قدرت و توان دارم، ايستادگي خواهم کرد. 

رييس جمهوري در عين حال گفت: از حق اقليت دفاع خواهيم کرد، اما دولت بايد بر مبناي نظر اکثريت مردم حرکت کند. 

رييس شوراي عالي امنيت ملي ادامه داد: عهد ديگر من با خدا اين بود که در جهت خواست مردم و منافع کشور آبرويم را به صحنه بياورم و حتي جانم را در طبق اخلاص بگذارم و از آن نيز براي تحقق آمال ملت دريغ نکنم که بر اين اساس تا پايان دولت يازدهم عمل خواهم کرد. 
 
* مردم با حضور در انتخابات 92 به جهان اعلام کردند که زبان ما زبان صندوق رأي خواهد بود 

رييس جمهوري همچنين در ابتداي سخنانش با اشاره به حوادث روزهاي انقلاب در ماه مبارک رمضان و آغاز کار اين دولت از ابتداي رمضان سال ?? ، گفت: در انتخابات ?? خرداد سال گذشته مردم به صحنه آمدند تا بگويند تغيير و تحول را مي خواهند، مردم اعلام کردند که به نظام و صندوق نظام اعتماد دارند و اين مهم در حالي رخ داد که مشکلاتي در سال‌هاي پيش از آن بوجود آمده بود و بلندگوهاي تبليغاتي عليه صندوق رأي فعاليت مي‌کردند. 

روحاني گفت: مردم پاي صندوق آمدند يعني اساس سرمايه اجتماعي با حضور مردم و در انتخابات احياء شد، مردم اعلام کردند که زبان ما زبان صندوق رأي خواهد بود و اين بسيار مهم بود. 

رييس جمهوري با اشاره به اينکه امام(ره) کار بسيار بزرگي کرد که رأي مردم را ميزان دانست و اسلاميت و جمهوريت را در کنار هم قرار داد، گفت: رهبر معظم انقلاب در ?? خرداد امسال تاکيد کردند که جمهوريت چيزي نبود که ما بخواهيم از ديگران و از غرب اقتباس کنيم و يا امام(ره) به خاطر ملاحظه افکار عمومي جهان آن را بپذيرد. بلکه توجه به رأي عمومي در بطن دين و انقلاب قرار دارد. 

روحاني ادامه داد: جمهوريت اساس و بنيان و پايه نظام ماست و امام بر آن اعتقاد داشت و رهبري نظام بارها به صراحت از آراء و نظر و رأي مردم دفاع کرده‌اند. 

* براي برآوردن خواست مردم تا جايي که توان دارم، ايستادگي خواهم کرد 

رييس جمهوري با تأکيد بر اينکه انتخابات سال گذشته معنايش اين بود که مردم به خودشان، کشور، مديريت و آينده نظام اميد دارند، گفت: اگر اميد نبود، آنها پاي صندوق راي نمي آمدند و اگر اميد نبود حتي سخن نقادانه هم به ميان نمي‌آمد. 

روحاني ضمن تشريح دستاوردهاي دولت در يازده ماه گذشته بويژه در عرصه‌هاي اقتصادي و سياسي گفت: دولت به هر آنچه که برنامه و شعار داده دست يافته است، به طوري که ما موفق شديم در عرصه اقتصادي نرخ تورم را با وجود رشد منفي اقتصاد کنترل کنيم و اکنون به رونق و شکستن رکود مي‌انديشيم. 

رييس شوراي عالي اقتصاد افزود: آنچه به مردم قول داديم در سال ?? محقق شد و براي سال ?? برنامه داريم و مي‌دانيم مي‌خواهيم به کجا برسيم و بر اين مبنا حرکت مي کنيم تا معضل بيکاري را به زانو درآوريم بر اين اساس امروز در دولت تصميماتي اتخاذ شد که در صورت عملياتي شدن مي‌تواند ??? هزار شغل ايجاد کند. 

رييس جمهوري در خصوص گام‌هاي برداشته شده در عرصه سياست خارجي گفت: اولين قدم ما اين بود که جايگاه ايران را در نزد دولتمردان و افکار عمومي جهانيان تغيير دهيم تا جايگاه شايسته اين ملت، انقلاب و نظام در ذهن آنها ترسيم شود که بحمدالله موفق بوده‌ايم. 

روحاني از روابط خوب کشور با همسايگان سخن به ميان آورد و با تحليل شرايط پيچيده منطقه خواستار اتحاد و يکپارچگي همه جناح‌هاي سياسي کشور شد. 

پيش از سخنان رييس جمهوري حجت الاسلام والمسلمين موسوي لاري،جواد اطاعت، حسين مرعشي، هادي خانيکي و خانم توحيدلو ديدگاه هاي خود را در مورد مسايل گوناگون مطرح کردند. 

حجت الاسلام والمسلمين موسوي لاري با اشاره به حضور معجزه‌آساي مردم در انتخابات در ?? خرداد ?? و خواست آنها بر تغيير شرايط از دولت يازدهم، گفت: جهت و هدف دولت در عرصه‌هاي اقتصادي، سياست داخلي و خارجي، فرهنگي و اجتماعي روشن است و رييس جمهور توانسته با اتکا به مشي اعتدال در زمينه خواست مردم و حفظ سرمايه‌هاي اجتماعي گام بردارد. 

جواد اطاعت نيز با بيان ديدگاه‌هاي خود در حوزه سياست خارجي، بر تعامل گسترده ايران با کشورهاي حوزه خليج فارس و تنظيم هوشمندانه روابط از جمله با عربستان سعودي براي تأمين امنيت منطقه تأکيد کرد و گفت: دولت با توجه به حمايت هاي رهبر معظم انقلاب و بهره گيري از ظرفيت اجتماعي مردم، گام بسيار بزرگي در حوزه بين الملل و مواجهه با محاصره اقتصادي که قدرت‌هاي سلطه گر بر کشورمان تحميل کرده اند، برداشته است و جمهوري اسلامي ايران را از خطري بزرگ نجات داده است. 

حسين مرعشي با اشاره به موفقيت دولت در کنترل تورم و لزوم حرکت در مسير ايجاد اشتغال و رونق اقتصادي، اظهار داشت: اتخاذ سيستم انقباضي از سوي دولت و بانک مرکزي رشد اقتصادي کشور را کند کرده و انتظار مي‌رود با تدوين راهکارهاي موثر در اين زمينه که خواست مردم و شعار دولت تدبير و اميد است حرکت کند. 

هادي خانيکي در اين جلسه با بيان اينکه جريان اصلاح‌طلبان تلاش مي کند به دولت در جهت تحقق شعارهايش کمک کند، به نقد فضاي سياسي و اجتماعي کشور در سال‌هاي گذشته پرداخت و گفت: حرکت دولت براي رفع مخاطرات خارجي و ايجاد رونق اقتصادي قابل ستايش است، اما دولت بايد گام‌هاي موثرتري در ترميم آسيب‌هاي اجتماعي بردارد تا اميد و اعتماد در جامعه دوباره نمايان شود و از سرمايه هاي انساني کشور که نقش بارزي در تاريخ انقلاب اسلامي داشته‌اند، حفاظت شود. 

همچنين خانم توحيد لو با اشاره به ارتباط مستمر زنان و جوانان به سه نهاد دولت، خانواده و دانشگاه خواستار چرخش نخبگان و حضور موثر جوانان در اداره کشور شد و گفت: مردم از دولت اعتدال مي‌خواهند تا در رفع بي‌عدالتي و تبعيض‌هاي مختلف در دولت، دانشگاه و خانواده برنامه‌ريزي کند.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html